10 trikova za mlađi izgled

10 trikova za mlađi izgled

0 2094
saveti za mlađi izgled

Kada pređete trideset petu godinu bore na licu postaju vidljivije. Međutim adekvatnom frizurom, negom kože i šminkom možete uzgledati 10 godina mlađe. Pogledajte na koji način to možete postići.

1.    Mlađa kosa


Po sredini čela zategnite šiške četkom i isfenirajte ih. Istom četkom osušite ostatak kose. Tokom sušenja četkom obuhvatajte manje delove kose kako biste ih bolje i ravnomernije oblikovali. Figarom uvijte poneke pramenove i napravite zabavne, mladalačke talase. Gledajte da talasi budu udaljeni od lica da bi Vam oči i jagodice bile vidljive. Na sledećim fotografijama možete videti postupak sređivanja kose.

2.    Mladalačka šminka


Ova šminka podrazumeva nanošenje bež ajlajnera sa unutrašnje strane oka kako bi se naglasile beonjače. Crnom maskarom pređite preko trepavica od korena do vrha. Četkom na obraze nanesite rumenilo i to u roze boji ili boji breskve. Nanesite ruž za usne u boji jagode jer na taj način Vaše lice dobija posebnu mekoću. Pogledajte slike.

3.    Podmlađivanje kože lica


Tokom godina pod uticajem Sunca i drugih faktora lice na nekim mestima dobija tamne i crvene mrlje. Damama posle tridesete se preporučuje da ujutru koriste hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom, a uveče pred spavanje najpre treba očistiti kožu pa onda naneti hidratantnu noćnu kremu. Da biste prekrili crvene mrlje i pege na licu nanesite četkicom korektor u boji breskve. Istim korektorom sakrijte podočnjake. Ovog puta korektor nanesite prstom. Puderom u prahu pređite duž udubljenja na obrazima i preko donje vilice. Koristite puder koji je za dve nijanse tamniji od prirodne boje Vaše kože. Ceo postupak možete videti na slikama.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.