Aplikacija sa Likom sove veliki modni trend

Aplikacija sa Likom sove veliki modni trend

0 2875
sova-u-modi

Na modnoj sceni se dešavaju uzbudljive stvari. Pored povratka retro stila na velika vrata javljaju se još neki čudni trendovi. Jedan od zanimljivijih trendova je lik sove. Ovaj trend ne znači da treba da izgledate kao sova, već da nosite modne komade koji na sebi imaju lik sove. Ovo je jedan sladak trend koji Vam na lep način omogućava da probudite dete u sebi. Pogledajte neke od najtoplijih sovinih modnih artikala.

1.    Sova na košuljama, majicama i bluzama


Na košuljama, majicama, bluzama, džemperima se obično nalazi slika sove. Može biti samo njena glava preko cele majice ili cela sova u manjem formatu po sredini. Sove su prikazane u različitim bojama, ali su njihove oči ipak u centru pažnje.

2.    Sova na nakitu


Trend je u svetu da se lik sove na nakitu radi po narudžbini. Najčešće se prave minđuše i prstenje sa likom sove. Nakit može biti od srebra, zlata i sa kristalima kao dodacima. Ovaj nakit odlično stoji uz običnu svakodnevnu garderobu i daje elegantan i originalan  izgled.

3.    Sova na pletenim kapama


Pletene kape su u trendu ove zime. Posebno originalno izgledaju ako imaju na sebi lik sove. Sigurno ćete izgledati zabavno i mladalački i zato osvežite svoju zimsku garderobu jednom ovakvom kapicom.

4.    Sova torba


Ako Vam se sviđa sova modni trend, a ne želite da nosite odeću sa njenim likom onda nabavite torbu koja podseća na sovu.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.