Ako želite da ovog proleća nabavite nove bluze koje će se lepo uklopiti sa ostatkom garderobe onda ste na pravom mestu. Predlažemo Vam da pogledate kojih 5 modela bluza će biti u modi tokom proleća i leta 2020 godine.
1. Bodi
Nekada se bodi isključivo koristio kao deo opreme za fizičko jer je lagan i idealan za vežbanje. Međutim, danas je bodi modernizovan sa rukavima i upadljivim dekolteima tako da se može nositi u svim prilikama. Crni bodi i farmerke predstavljaju idealnu modnu kombinaciju.

2. Pletene bluze
Poslednjih nekoliko godina na modnim pistama su sve prisutnije pletene kolekcije za leto. Među njima dominiraju pletene bluze kratkih rukava ili na bratele. Ove bluze su idealne za poslovne prilike uz suknje ili bermude i ispod sakoa.

3. Bluze na bratele
Kada dođu vrući letnji dani nema ništa bolje od majica na bratele. One će biti u modi i ove godine. Uvek ih u kežual prilikama možete nositi uz teksas suknje ili šortceve i torbicu na rame.

4. Polo bluze
Ako kupite polo bluzu nećete pogrešiti. Modni stručnjaci najavljuju da će one biti hit tokom proleća i leta 2020 godine. Bilo da su pamučne ili pletene polo bluze uvek izgledaju elegantno tako da se mogu nositi u svim prilikama od poslovnih do kežual.

5. Oxford košulje
Jedne od najtraženijih bluza ove sezone jesu i ove jednostavne, plave košulje na dugmiće koje će svaki Vaš stil odevanja podići na viši nivo.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.