Braon čizme su u trendu

Braon čizme su u trendu

0 7957
braon-cizme

Čizme su neizostavni modni detalj tokom jeseni i zime. Toliko su interesantne za kombinovanje da čak postoje i letnje čizmice. Međutim ove zime u trendu su braon čizme različitih veličina, modela i nijansi. Pogledajte sledeće modne kombinacije.

1.    Braon čizme i haljine


Braon čizme iznad kolena se veoma lepo uklapaju sa haljinama različitih dužina i materijala. Posebno tokom zime preporučujemo pletene haljine u kombinaciji sa braon čizmama, dužim šalom i šeširom.

2.    Braon čizme i farmerke


Braon čizme možete kombinovati sa farmerkama, majicama različitih modela kao i zimskim bluzama, tunikama i toplim džemperima.

3.    Braon čizme i boje


Različite nijanse braon čizmi se mogu lepo uklopiti sa odećom toplijih i hladnijih boja kao što su plava, crna, bela, braon, bež.

4.    Braon čizme i modni detalji


Uz braon čizme lepo stoje modni detalji kao što su torbe, minđuše, narukvice, naočare, satovi, marame, šalovi. Pogledajte sledeće kombinacije.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.