Buket Ruža Za Novopečenu Mamu Kim

Buket Ruža Za Novopečenu Mamu Kim

0 1666
Kim Kardasijan u bolnici

Kim Kardašijan, zvezdi rijaliti programa počinju da pristižu čestitke sa svih strana za rođenje njenog prvog deteta sa reperom Kanje Vestom.
Predivan buket roze belih ruža je dobila od svog najboljeg prijatelja Džonatana Kebana. Takođe u bolnici su je posetile bliska prijateljica porodice Kardašijan Britni Gastino sa majkom Lizom. Tu su i sestre Kortni i Kloi koje su se specijalno za  ovaj događaj obukle u belo. Mnoge poznate ličnosti su joj čestitale preko tvitera.
Kim je u petak dobila kontrakcije i porodila se u subotu ujutru 15 juna u Cedars Cinai bolnici. Na svet je donela devojčicu i to pet nedelja ranije od zakazanog termina. Beba je rođena prirodno i bez ikakvih komplikacija i potpuno je zdrava. Pored Kim je sve vreme u bolnici bio i njen dečko Kanje Vest.
Prema glasinama devojčica ima crnu kosu i izgleda baš kao ponosna mama Kim. Još se ne zna ime deteta, ali će najverovatnije počinjati na K  što je tradicija porodice Kardašijan.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.