Home Cipele

0 138
obuca za proleće

Proleće kao prelazno godišnje doba nam omogućava da se raznovrsno oblačimo. Najčešće se kombinuju zimski i letnji modeli i detalji. Jedan od detalja koji podseća na zimu, a nosi se u proleće jesu prolećne čizme. One u potpunosti svojim osobinama kao što su vodootpornost, toplina, udobnost i zanimljivi dezeni odgovaraju promenljivom prolećnom vremenu. Pogledajte koje su prolećne čizme aktuelne ove sezone.

0 425

Ovog proleća nose se raznovrsne cipele. Međutim za sve njih važi pravilo da budu upadljive, neobične i kitnjaste. Ima za svačiji ukus ponešto. Pogledajte koje cipele će obeležiti proleće 2014.

0 232
kobi-levi

Visoko talentovani dizajner obuće Kobi Levi damama pruža jedinstvene poklone u vidu vrlo elegantnih, gracioznih i pre svega interesantnih visokih potpetica. Ovo je njegov upadljiv umetnički projekat koji predstavlja spoj komfora i funkcionalnosti na veoma kreativan i unikatan način.

0 202

Pored sezonske garderobe isto tako postoje i sezonske cipele. Toplo i suvo zimsko vreme nam dozvoljava da pored čizmi nosimo i druge cipele. Pogledajte koje se cipele najčešće nose zimi u svetu i kod nas.

0 539
braon-cizme

Čizme su neizostavni modni detalj tokom jeseni i zime. Toliko su interesantne za kombinovanje da čak postoje i letnje čizmice. Međutim ove zime u trendu su braon čizme različitih veličina, modela i nijansi. Pogledajte sledeće modne kombinacije.

0 476
potpetice ili platforme

Ponuda cipela za žene je raznovrsnija nego za muškarce. Zato je damama teže da izaberu cipele za specijalne prilike. Žene obično žele da izgledaju tanje i više i zato nose štikle. Međutim ponekad ne znaju da li da se odluče za visoke potpetice ili za platforme. Sledeći saveti Vam mogu pomoći da donesete pravu odluku.

0 625

Kako se zima približava pravo je vreme da počnete da tražite čizme. Zimske čizme bi trebalo da budu moderne, udobne i dovoljno snažne da izdrže više sezona. Pogledajte koje zimske čizme se smatraju najudobnijim.

0 1166

Čizme se nose da bi nas tokom hladnih dana zaštitile, ali i zato što su u trendu. Duže ili kraće ćizmice se mogu kombinovati sa pantalonama, suknjama, šortcevima, ali i haljinama. Pogledajte na koje sve načine možete da uklopite čizmice i haljine.

0 510

Gumene čizme su spas kada pada kiša i hladno je jer čuvaju noge toplim i suvim. Međutim poslednjih godina postaju izuzetno popularne i nose se i kad je suvo. Možete ih nabaviti u različitim bojama i modelima tako da se lako uklapaju sa ostalom garderobom. Pogledajte na koje sve načine možete kombinovati gumene čizme.

Pratite Nas