Ako ste ljubitelj cipela i želite sebe, ovog proleća, da obradujete nekim lepim i modernim cipelama onda vam predlažemo da pogledate koji modeli cipela će biti u trendu tokom proleća 2020 godine. Izdvojili smo za Vas šest najpopularnijih modela prolećnih cipela.
1. „ Thong“ sandale
„Thong“ sandale liče na papuče japanke stim što su mnogo lepše i elegantnije, takođe imaju i štiklicu tako da se mogu nositi i u poslovnim i svečanim prilikama. Ovakve sandale su bile veliki trend 80- tih. Ove sezone nosiće se „thong“ sandale u neutralnim bojama poput crne, bele, braon, bež.

2. Mules papuče
Mules papuče su bile veliki hit tokom 2019 godine, ali nosiće se i ove godine. Dominiraće mules sa ravnim vrhom, kitten ili klasičnim štiklama. A od boja nosiće se braon, bež, violet i crne.

3. Moderne baletanke
Baletanke nikada neće izaći iz mode. Vremenom postaju samo lepše i praktičnije. Veoma su raznovrsne tako da ima za svačiji ukus ponešto.

4. Čizme sa potplatom
Modni stilisti smatraju da vreme ovih čizama tek dolazi. Različitih su dužina i boja. U zavisnosti od modela mogu se nositi i po snegu i po toplijem vremenu tojest, od septembra do aprila.

5. Loafers
Loafers su uvek bile prave cipele za poslovne prilike zbog svoje praktičnosti i elegancije. Ovog proleća modni stilisti savetuju da birate malo zabavnije modele loafers cipela u svetljim nijansama, od zmijske kože ili sa detaljima poput nitni i kaišića.

6. Šarene patike
U skladu sa prolećnim šarenilom nosiće se i šarene patike. Na patikama će dominirati svetlije i neonske boje.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.