Crna Gora među 10 najboljih destinacija

Crna Gora među 10 najboljih destinacija

0 1881

Vodič Lonley Planet u svom izdanju “Best Travel 2013” preporučuje Crnu Goru kao jednu od deset najboljih svetskih destinacija za putovanje. Na listi su pored Crne Gore je i Šri Lanka, Solomonska ostrva, Ekvador, Južna Koreja, Slovačka, Island, Dominkanska republika i Madagaskar.
” Ukrotite divlju lepotu jedne od najlepših zemalja sveta” stoji u naslovu teksta o Crnoj Gori. Biće da je to odličan poziv čitaocima da zaista treba upoznati sve prirodne lepote susedne nam države.
Pored glavnih informacija, u tekstu se navode podaci i preporuke za obilazak senovitih plaža, nacionalnih parkova, mreže staza za pešačenje i biciklizam, kulturno umetnički događaji i manifestacije kao što je Kotorski karneval. Pominju se i veliki investicioni projekti poput Porto Montenegro i Svetog Stefana.
Autor teksta Andrea Schulte – Peeuers navodi ” Kada je reč o turizmu, Crna Gora je na odličnom putu da postane svetska hit destinacija.”

 

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.