Da depilacija bude manje bolna

Da depilacija bude manje bolna

0 2474
Imajte u vidu da ne postoji žena kojoj depilacija predstavlja zadovoljstvo. Naročito ako se radi o brazilskoj depilaciji ili depilaciji bikini zone. Tu smo da vam pomognemo. Evo nekih saveta koje možete primeniti da depilacija bude što bezbolnija.
– Topla kupka pre depilacije otvoriće pore i učiniti da dlaka lakše izađe.
– Depilirajte se odmah nakon ciklusa – depilaciju zakažite odmah pošto vam se menstruacija završi. Pre i za vreme ciklusa ne idite na depilaciju, tada je koža dodatno osetljiva.
– Zakažite depilaciju između 15-17 časova – vaš prag bola je u ovom periodu najviši tako da će vas tada depilacija najmanje boleti.
– Popijte analgetik – slobodno pola sata pre depilacije popijte lek poput brufena, kafetina, aspirina, andola pomoćiće vam sigurno.
 Savet plus: Da bi izbegli dugotrajno crvenilo, perutanje kože i urastanje dlaka 48 sati nakon depilacije nosite udobno rublje od pamuka i komotnu odeću, džins izbegavajte. Tretiranu kožu mažite neutralnim bebi kremama i talk puderom.
Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.