Depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom

0 1861

Šećerna pasta je 100 % prirodni preparat na bazi šećera, limuna, ekstrakta nevena, aloja vere. Ne sadrži hemikalije, lepkove, veštačke boje i mirise.  Preporučuje se osobama sa osetljivom kožom i proširenim venama.

Iskustvo pokazuje da je egipatska depilacija manje bolna od klasične depilacije. Ukoliko redovno radite depilaciju šećernom pastom, polako slabite koren i vremenom se dlačice proređuju i prestaju da rastu. Crvenilo nakon depilacije je kraće nego kod obične depilacije. Dobra stvar je da se šećerna pasta može koristiti za depilaciju celog tela i lica. S obzirom da se ne zagreva, samim tim i ne postoji mogućnost od opekotina, takođe je i nemoguć razvoj bakterija, te je i dobijanje infekcija nemoguće.

Da bi depilacija bila uspešna, koža mora biti potpuno čista. Preporučuje se tuširanje i da kožu ne mažete ničim. Ovim će efikasnost biti najbolja.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

Beauty trendovi za 2017 godinu

0 4532

0 2388

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.