Dizajn noktiju sa zimskim motivima

Dizajn noktiju sa zimskim motivima

0 4111
Lakiranje noktiju

Ne skrivajte zimi ruke i nokte u rukavicama već ih oslikajte u predivnim zimskim  i prazničnim motivima. Pogledajte sledeće primere.

1.    Pahuljice


Pahuljice na noktima se u potpunosti slažu sa zimom i snežnim pahuljama. Ova umetnost na noktima ne izgleda napadno već suptilno i slatko. Možete kao podlogu da koristite i svetlije i tamnije boje.

2.    Sneško Belić


Jedan od najomiljenijih likova tokom zime pune snega je Sneško Belić. Pored dvorišta možete ga imati i na svojim noktima. Možda će Vam biti potrebna tuđa pomoć da ga naslikate, ali u svakom pogledu sa ovakvim noktima izgledaćete kul i fenomenalno.

3.    Šljokice


Još jedan motiv koji podseća na zimu i zimske praznike su šljokice. Možete ih naneti  preko celog nokta ili samo na vrhovima. Takođe boju šljokica sami odaberite.

4.    Tamne ombre boje noktiju


Tokom zime se nokti obično boje u tamnijim bojama i nijansama. Tamni obmre lak za nokte je odličan izbor pogotovo za zimske praznike.

5.    Šećerna lula


Šećerna lula i druge slatke stari podsećaju na Božić pa samim tim i na zimu. Ukoliko na noktima napravite crveno bele pruge koje podsećaju na šećernu lulu u potpunosti ćete biti u skladu sa zimskim motivima.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.