Film

0 1107

Tokom trajanja dodele Zlatnog Globusa prikazan je novi, prošireni trailer za film „50 nijansi sive“.  Za razliku od prvog u ovom traileru se još mogu videti Kate Kavanagh inače Anina najbolja drugarica i Kristijanova majka doktorka Grace Trevelyan Grey. Takođe prisutne su još neke scene koje su originalne kao i u knjizi. Premijera filma je zakazana za Dan zaljubljenih.

0 4338
gordost i predrasude

Jane Austen je jedna od najpoznatijih engleskih književnica. Ona je svoja dela u svoje vreme objavljivala anonimno.

Međutim, danas su skori svi njeni romani dobro poznati uglavnom ženskoj publici širom sveta zahvaljujući pre svega njihovoj filmskoj i serijskoj adaptaciji.

0 916
Game of thrones film

Autor George R.R. Martin je nedavno u intervjuu The Hollywood Reporter izjavio kako ozbiljno razmišlja da popularnu TV seriju prebaci na filmsko platno. Kao razlog Martin je naveo kako će ljubitelji serije lakše pratiti dogodovštine svojih junaka imajući u vidu da će zbog knjiga koje će tek izaći biti jako teško da ovo delo ostane u okvirima TV produkcije.

Martin je još dodao da to još nije konačna odluka te da za sada još uvek ne želi da se opredeli na taj korak.

“Sve zavisi od toga koliko sezona će trajati serija”, rekao je Martin na proslavi povodom početka četvrte sezone, “Knjiga je sve više i više i možda bi trebalo sve to lepo povezati nečim poput filma sa daleko većim budžetom, jer, znate maleni zmajevi će porasti…”
Zaista lepe vesti za ljubitelje serije Game Of Thrones

0 1669

Filmovi koji su bazirani na istorijskim činjenicama nisu u potpunosti istorijski tačni. Međutim to ne znači da nisu vredni pažnje. Naprotiv, treba ih pogledati. Pružiće nam možda neke informacije koje nismo znali i podstaći nas da istražujemo i više saznamo o tim događajima koji se spominju u filmu.

0 930
the-walking-dead

Serija The Walking Dead je bazirana na istoimenom stripu i govori o maloj grupi preživelih koji žive u apokalipsi zombija. Serija je zaradila mnogo nagrada uključujući i Zlatni globus za najbolju televizijsku dramsku seriju. Serija ima više sezona koje je pogledalo preko 9 miliona ljudi širom sveta.

0 1273
film elysium

Godina je 2154, i postoje dve klase ljudi. Jedna, veoma bogata klasa živi na orbitalnoj stanici u blizini Zemlje pod nazivom Elysium, a druga, bolesnija i siromašna na prenaseljenoj planeti, ruiniranoj,  ratovima, klasnim borbama i bolestima.

0 1304
47 Ronin

Iz post produkcije filmskog studija Universal Studios  za Božić 2013. godine najavljen je izlazak filma Ronin 47 sa Kijanu Rivsom u glavnoj ulozi.

Pratite Nas

Ne propustite