Haljine sa printom su u trendu ovog leta

Haljine sa printom su u trendu ovog leta

0 2122
haljine sa printom

Letnje haljine su jedan od najomiljenijih komada odeće skoro svake dame. Lagane su, lepršave i idealne za vrele letnje dane. Pritom se lepo uklapaju uz šešire, torbe i nakit.
Ovog leta na ulicama su dominantne haljine sa printom. Pored krupnog cvetnog printa i printa lišća, nose se i tufne, pruge, geometrijski oblici, oblici srca, kućica i tako dalje. Ima za svačiji ukus po nešto.
Haljine mogu biti različitih dužina, uže, šire, sa bratelama, sa klasičnim rukavima, bez bratela. Od boja najprisutnije su bele, nežno plave, nežno zelene, ali i crne,  kao i vatreno crvene za one smelije dame. Dobra strana svih ovih letnjih haljina je da ih možete odlično uklopiti uz raznovrsne sandale koje se nose ovog leta. Pronađite svoj stil jer sa haljinom nikada nećete pogrešiti već ćete uvek postići ženstven i zavodljiv izgled.

 

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.