Haljine za maturu

Haljine za maturu

0 1378

Budući da se sezona matura približava, odlučili smo da vam pomognemo u odabiru savršene haljine za to veče. Ovo je prvi u nizu postova koje ćemo objaviti, a koji će se baviti pripremama za mutursko veče.

Za početak smo odabrali modele modne kuće Sherri Hill. Bez obzira da li slavite malu, veliku, pet ili deset godina mature nadamo se da ćete među ovim modelima naći nešto što vam odgovara. Svesni smo činjenice da je do ovog brenda kod nas teško doći, ali upotrebite maštu i vešte ruke vašeg šnajdera i zablistajte u nekom od ovih modela.

SLIČNI ČLANCI

0 91
Jesen već uveliko traje i verovatno ste već osmislili svoje jesenje kombinacije. Međutim, uvek postoji način da začinite svoj outfit nekim interesantnim modnim detaljima kao što su modni detalji od teksasa. Materijal kao što je teksas obično vezujemo za farmerice i jakne. Ali ove sezone su kako na modnim pistama tako i na ulicama primećeni veoma zanimljivi modni detalji od teksasa. Teksas se lepo slaže sa ostalim materijalima i mogu ga nositi sve generacije. Predstavlja vanvremenski materijal koji nikada neče izaći iz mode. Pritom, može se nositi tokom cele godine kada je vreme toplije i suvo. Danas postoji veliki broj raznovrsnih modnih detalja od teksasa kao što su kape, kaiševi, torbe, patike, rančevi, cipele, čizmice. Neki su celi napravljeni od teksasa dok su kod nekih čizmica i torbi kombinovani i drugi materijali pre svega koža, krzno i kao poseban dodatak rese. Pogledajte neke od najzanimljivijih modnih detalja od teksasa

0 96

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar