Na nedavno održanoj njujorškoj nedelji mode modna kuća Herve Leger je predstavila svoju najnoviju kolekciju za proleće/leto 2015 godine. Ovu kolekciju karakteriše upotreba crvenih tonova koji se savršeno kombinuju sa eterično crnom, belom i nijansama sive boje.
Na početku revije pojavljuju se mini haljine i kombinacije suknji i bluza u peplum stilu. Haljine su ili jednobojne ili  sa interesantnim asimetričnim dezenima. Zagonetna crna haljina izgleda prelepo sa šljokicama. Sve haljine su veoma nežne i ženstvene i sigurno će biti nošene tokom predstojeće sezone. Na reviji su se još mogli videti kupaći kostimi, a od obuće dominantne su gladijator sandale na štikle. Paleta boja je takođe vrlo raznovrsna od roze preko plave, sive, boje korala i nijanse ljubičaste boje.
Herve Leger kolekcija je glamurozna i prefinjena i namenjena je onim damama koje žele da budu primećene  gde god da se nalaze.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

0 6806

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.