Hong Kong Fashion Week 2014

Hong Kong Fashion Week 2014

0 1557
Hong Kong Fashion Week 2014

U periodu od 13. do 16. januara 2014 godine u saradnji sa Warld Boutique Hong Kong 2014 održaće se 45 po redu Hong Kong Fashion Week za jesen – zimu 2014- 15 godine. Ova revija je drugi po veličini modni događaj u svetu i najveći u regionu Azije. Događaj se organizuje svake godine pod potkroviteljstvom Hong Kong Saveta za razvoj trgovine.

Sajam se organizuje po sektorima proizvoda kako bi kupci lakše pristupili željenim proizvodima. Sektori uključuju: Intimnu garderibu, svet modnih dodataka, visoka moda, dečja garderoba, svadbena i večernja odela, teksilna odeća, modna galerija, tkanine, vunice i pribor za šivenje.

Već se najavljuje da će na ovom Fashion Weeku biti najveća i najraznovrsnija ponuda  moderne i brendirane garderobe. Hong Kong ističe da će na ovom sajmu izlagačima ponuditi velike poslovne mogućnosti i poziva kupce iz celog sveta da dođu i uživaju u nedelji mode u Hong Kongu.

Podsećamo da je 2013 godine na ovom sajmu u Hong Kongu bilo oko 1600 izlagača iz 25 zemalja i više od 22000 posetilaca iz oko 80 zemalja. Sklopljen je pri tom veliki broj poslovnih kontakata radi dalje saradnje.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.