Hotel Square Nine najbolji u Srbiji

Hotel Square Nine najbolji u Srbiji

0 2116

Beogradski hotel Square Nine proglašen je za najbolji hotel u Srbiji na dodeli najprestižnijih nagrada iz oblasti turizma ” World Travel Awards ” u Portugaliji. O pobednicima je odlučivalo preko 210 hiljada ljudi iz struke, turističkih agencija i organizacija, prevoznih kompanija i korisnika usluga iz celog sveta, a među nominovanim hotelima našli su se i hotel President, hotel Continental, Hyatt Regency hotel.
Hotel Square Nine nalazi se na Studentskom Trgu, u srcu starog Beograda, udaljen je samo nekoliko minuta hoda od glavnih gradskih znamenitosti. Hotel može da se pohvali jedinstvenim enterijerom, besprekornom uslugom i detaljima kojima se posvećuje velika pažnja. Hotel raspolaže sa 45 elegantno uređenih soba i apartmana. U svakoj sobi su kreveti firme Treca de Paris, prekrivači od kašmira, probrani retro komadi nameštaja, TV sa ravnim ekranom, aparat za kafu Nespresso, toaletni pribor marke Hermes, osvetljenje, zavese i zastori su sa elektronskom regulacijom. Hotel poseduje spa i wellnes centar sa bazenom, teretanom, salonom za masažu i turskim kupatilom. Noćenje u ovom luksuznom hotelu staje oko 25000 dinara.

 

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

0 2738
suva_kosa

0 2325

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.