Jennifer Lopez i Casper Smart – neverovatna seksualna hemija

Jennifer Lopez i Casper Smart – neverovatna seksualna hemija

0 3570

 

Četiri meseca nakon njenog rastanka sa Markom Entonijem, J Lo se prvi put u javnosti pojavila sa svojim novim dečkom, ili kako strana žuta štampa voli da kaže „svojom igračkom“ i od tada su, skoro pa nerazdvojni.

U svom novom spotu za pesmu „Dance Again“, Dženifer je ponosno svetu pokazala svog novog dečka Kaspera Smarta, inače dvadesetpetogodišnjeg pratećeg igrača. Ono što je svima privuklo pažnju su, definitivno, vruće seksi scene.

J Lo je izjavila:

„Prirodno je bilo da to uradimo zajedno. Sve što pesma kaže i što osecam je za posledicu imalo naš zajednički nastup. Nije bilo isforsirano“

Casper je dao svoje viđenje stvari:

„Džen i ja odlično sarađujemo. Na sceni funkcionišemo savršeno iako su to bila duga snimanja, po 16-17 sati. Možda zbog hemije, ili čega god, meni se učinilo da je vreme proletelo. Stvarno smo dobro sarađivali. Bilo je odlično“

Pesma je inače urađena u saradnji sa, sada već dobro poznatim producentom, Pit Bull-om. Pogledajte spot o kome smo govorili:

 

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.