Kako da nosite šiške

Kako da nosite šiške

0 4091
šiške

Šiške mogu da modernizuju i osveže frizuru i samim tim da začine celokupan Vaš izgled. Postoje različiti stilovi šiški, ali je najbitnije prilagoditi ih obliku lica. Evo saveta kako sve možete nositi šiške.

1.    Ravne šiške


Ravne šiške su najpopularniji način nošenja šiški. Preporučuju se damama koje imaju okrugli oblik lica jer stvaraju iluziju da je lice tanje. Do ravnih šiški se dolazi jednostavno, potrebni su Vam samo četka i fen.

2.    Upletene šiške


Ako su šiške velike i često ulaze u oči možete da ih podignete trakom, rajfom ili šnalom. Međutim izgledaće veoma originalno ako ih upletete u pletenicu. Pletenice su u trendu i zato se slobodno zabavite sa svojim šiškama.

3.    Retke šiške


Retke šiške se preporučuju damama koje imaju kvadratni oblik lica jer stvaraju iluziju da je lice duže. Još jedna dobra strana ovih šiški je da su jednostavne i možete ih sami napraviti kod kuće.

4.    Šiške sa strane


Šiške sa strane bi trebalo da nose dame koje imaju okruglo i ovalno lice jer daju efekat da je lice duže. Možete ih  nositi na onoj strani na kojoj mislite da Vam je profil lepši. Sa ovim šiškama ćete sigurno izgledati privlačno i seksi.

5.    Šiške na sredini


Ukoliko Vam je dosadilo da nosite ravne šiške i ne želite da ih podižete trakom onda ih  razdvojite i nosite po sredini čela. Šiške će se prirodno spojiti sa ostatkom kose, a Vi ćete postići ležerniji i nežniji izgled.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.