Kako da visoke štikle ne bole

Kako da visoke štikle ne bole

0 3244

Svaka od nas se oseća moćno i seksi kada je na visokim potpeticama ali bol koji sledi u stopalima nakon par sati provedenih u njima može sve da pokvari. Desilo vam se sigurno da su vas noge toliko bolele da biste se najradije bosi vratili iz nekog provoda.
S obzirom da nije mnogo žena spremno da se u potpunosti odrekne nošenja štikli, predlažemo vam kako da izađete na kraj sa ovim problemom:
– isecite kartonske otiske vaših stopala i pokušajte da ih stavite u cipele prilikom kupovine novog para. Ukoliko ne odgovaraju onda su te cipele jednostavno preuske za vaša stopala, a samim tim i za prste.
– ne nosite uske čarape koje će vam dodatno stezati prste
– ograničite vreme koje provodite u štiklama
– uredan manikir je obavezan, nokte pri vrhu sečite ravno
– u mlaku sapunicu potopite stopala, nakon toga obrišite ih peškirom i između prstiju nanesite blagu antiseptičku kremu.
– nemojte dugo sedeti u štiklama. U sedećem položaju noge otiču i situacija će biti puno gora ukoliko na stopalima imate i štikle koje vas stežu.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.