Kako kombinovati tuniku

Kako kombinovati tuniku

0 3870

Tunike i veliki džemperi su slatki i korisni modni komad za prelazni vremenski period. Postoje u različitim modelima i bojama i mogu stilski veoma lepo da se iskoriste kada temperatura počne da pada. Pogledajte na koje sve načine možete nositi tuniku.

1.    Nosite ih sa kaišem


Tunike su obično dugačke i široke. Da biste naglasili svoju vitku liniju možete ih stegnuti kaišem. Na ovaj način ćete izgledati ženstveno i prefinjeno, a tunika će podsećati na haljinu.

2.    Nosite ih sa helankama i uskim pantalonama


Veliki džemperi se tehnički mogu smatrati haljinama tako da ispod njih ne morate da nosite pantalone. Međutim kada su hladni dana ispod tunike je najbolje obući helanke i uske pantalone u crnoj ili nekoj neutralnoj boji. Biće Vam toplo i udobno, a izgledaće preslatko.

3.    Odlično se slažu sa baletankama


U mekoj i lepoj tunici izgledaćete slatko, ali utisak bi bio još lepši ako ih nosite sa baletankama. Na taj način delujete opušteno i moderno.

4.    Nosite ih sa čizmama


Ako tuniku nosite kao haljinu možete je uklopiti sa čizmama. To mogu biti gumene čizme ili neke elegantnije. Savršena kombinacija kada nije hladno ili kad samo pada kiša.

5.    Nosite ih sa torbom


Tunika se lepo uklapa sa odgovarajućom torbom. Predlažemo da izaberete neku torbu koja se nosi na ramenu ili preko tela. Delovaćete praktično i biti u trendu.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.