Ove sezone izdvojilo se nekoliko nijansi karmina za koje se sigurno može reći da će biti veoma popularne tokom leta. Radi se o upadljivijim bojama koje se lepo uklapaju i uz večernju i uz dnevnu letnju šminku. Pogledajte o kojim je karminima reč.
1.    Svetlija rubin boja ( Bright Ruby)
Radi se o svetlijoj nijansi koja predstavlja miks tradicionalno crvene i vruće roze boje. Svetlija rubin boja je univerzalna nijansa koja laska svim bojama kože. Sadrži sjajne pigmente i biljne ekstrakte koje usne duže održavaju matiranim i takođe hidriranim. Namenjen je modernim damama i lepo se slaže uz rumenilo boje breskve. Ovo je jedna od najpopularnijih boja u Japanu.


2.    Sangria crveni karmin ( Sangria Red)
Tokom leta se obično nose svetlije nijanse karmina. Međutim ova boja vina je potpuno u skladu sa letnjim raspoloženjem i lepo se slaže uz preplanuli ten.


3.    Električna fuksija ( Electric Fuchsia)
Od roze nijansi karmina ovog leta se izdvojila sofisticirana i romantična boja cveća tojest Electric Fuchsia. Svestrana boja koja lepo stoji uz svaki tip kože. Može biti deo i svečanije i kežual šminke.


4.    Karanfil roze karmin ( Carnation Pink)
Još jedna romantična i nežna roze nijansa koja posebno lepo stoji damama sa zelenim očima. Ova boja karanfila upotpunjuje usne i daje im zanimljiv i sjajan izgled.


5.    Koralno crveni karmin ( Coral Red)
Koralno crveni karmin predstavlja vatreno narandžasto crvenu nijansu koja lepo stoji svim damama bezobzira na boju kože.  Ovaj karmin je sam sebi dovoljan tako da ostatak šminke može biti minimalan. Lepo se slaže uz letnje haljine.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

0 869
Karmini za proleće 2016 godine

0 1344

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.