Ke$ha pokazala novu frizuru

Ke$ha pokazala novu frizuru

0 1485
Ke$ha

Od ove 26 godina stare pevačice se svašta može očekivati kad je stil u pitanju. Ali ono što se nije menjalo u njenom stilu je bila boja kose. Sada se to promenilo.

Kesha je pokazala svoju novu frizuru preko svog Instagram nalogu u utorak 24 septembra, i to dok je ulazila u automobil. Ova transformacija je i svojevrsna najava novog albuma Rainbow, i očigledno je da će ovog puta na sceni biti nešto manje šljokica i papirnatih konfeta u svim bojama a više ovog dark stila.

kesha
Pevačica koja je poznata po svom ne baš normalnom ponašanju i navikama van scene ( kao što je oglica od zuba) otišla je i korak dalje. Naime, nedavno je izašao nakit sa njenim potpisom u saradnji sa čuvenim proizvođačem nakita  Charles Albertom. Proizvod njihove saradnje je penis – ogrlica. Da, dobro ste pročitali, penis – ogrlica.
Bilo kako bilo, ekscentričnu pevačicu ćemo videti na MTV u vidu serije  My Crazy Beautiful Life, sezona 2, koja se prikazuje od 30 oktobra

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.