Koja boja ajlajnera odgovara Vašim očima

Koja boja ajlajnera odgovara Vašim očima

0 3192
eyliner

Ajlajner je jedan od najjednostavnijih proizvoda koji se lako stavlja,  a daje primamljiv, seksi izgled Vašim očima. Pored ajlajnera Vam nije potrebna druga šminka jer je on sam sebi dovoljan. Pogledajte kako možete da uskladite boje ajlajnera sa bojom očiju.
1.    Univerzalne boje ajlajnera


Univerzalne su one boje ajlajnera koje se lepo slažu sa očima različitih boja. To su tamno plave nijanse, nebo plava boja, crna, braon i siva boja. Ove boje uvek možete da koristite i nikada nećete pogrešiti u izboru.
2.    Univerzalna boja očiju


Kao što postoje univerzalne boje ajlajnera tako isto postoji i univerzalna boja očiju, a to su braon oči. Dame sa braon očima su u idealnoj poziciji jer im sve boje ajlajnera lepo stoje. Njima i senke različitih boja lepo stoje. Tako da je braon oči najlakše našminkati.
3.    Plave oči


Mnoge dame bi volele da imaju prirodno plave oči, a pošto nemaju koriste plava kontaktna sočiva. Uz plave oči idu braon boja i boja bronze ajlajnera. Ove boje će najviše istaći seksipilnost plavih očiju. Ostale boje koje mogu da se koriste uz plave oči su sivo braon(taupe boja), siva, ljubičasta i sve nijanse plave boje koje su tamnije od prirodne boje Vaših očiju.
4.    Zelene oči


Ljudi sa zelenim očima se mogu svrstati u dve kategorije, a to su tamno zelene i svetlo zelene oči. Dame sa tamno zelenim očima treba da koriste zemljane boje ajlajnera. Dok ženama sa svetlo zelenim očima najlepše stoji ajlajner crne boje.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.