Koje cipele nositi uz haljinu boje breskve

Koje cipele nositi uz haljinu boje breskve

0 10911

Ovog leta u trendu je romantična i predivna boja breskve. Haljine u ovoj blagoj i nežnoj boji možete nositi preko dana na kafu, ali i uveče na neku žurku. Izbor cipela zavisi od vrste i dizajna haljine. Pogledajte sledeće primere.

1.    Bež boja cipela
Bež boja je veoma popularna poslednjih godina tako da postoji veliki broj interesantnih cipela i sandala  sa nijansama ove boje. Idealno se uklapa sa haljinom boje breskve. Ravne bež sandale ili baletanke možete nositi uz dužu haljinu, a sandale sa visokim potpeticama dobro stoje uz kraću breskva haljinu.
Bež boja cipela

 

2.    Metalik cipele
Ukoliko želite da izgledate elegantno sa malom dozom glamura uz ovakvu haljinu izaberite metalik cipele. Boja zlata, srebra ili bakra se slaže sa bojom breskve. Možete staviti neku interesantnu ogrlicu i sjaj za usne i  upotpunićete svoj outfit.
 Metalik cipele

3.    Crne cipele
Ukoliko želite da idete na sigurno crna boja je uvek dobar izbor jer se slaže sa svim bojama. Ako Vam ten, boja očiju i kose to dozvoljava uz ovu haljinu možete obući i teget cipele. Za jednostavniji izgled izaberite baletanke ili klasične pump cipele, a za rokerski outfit crne čizmice.
Crne cipele

4.    Cipele jarkih boja
Uz ovu breskva haljinu možete kombinovati baletanke u istoj boji ili baletanke u boji jagode. Takođe možete obući tirkizno zelene sandale ili pumps cipele. Sa ovakvom igrom boja delovaćete zabavno i puno života.
Cipele jarkih boja

SLIČNI ČLANCI

Kako da nosite Leopard print

0 541

0 268

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.