Koje frizure odgovaraju ženama sa licem u obliku srca

Koje frizure odgovaraju ženama sa licem u obliku srca

0 4187

Dame sa licem u obliku srca imaju fenomenalno izvajane jagodice. Ovom obliku lica odgovaraju frizure koje će dodati punoću u području brade i prividno smanjiti širinu čela. Pogledajte koje su to frizure.

1.    Bob frizura koja prati oblik lica


Bob frizura koja prati oblik lica i neposredno se završava ispod brade naglašava jagodice koje su zaštitni znak lica u obliku srca. Ovakvu frizuru možete napraviti uz pomoć fena i velike okrugle četke. Ova bob frizura najlepše stoji na kosi niske i srednje gustine.

2.    Izvajani talasi


Ovu frizuru karakteriše duga kosa koja blagim talasima prati oblik lica, a šiške sa strane stvaraju efekat užeg čela. Da biste postigli izvajane talase potrebno je da delove kose vertikalno obmotate oko prese za kosu.

3.    Smela piksi frizura


Ovo je savršena kratka frizura za lice u obliku srca. Ističe jagodice, a tekstura na vrhu glave čini lice dužim.

4.    Ombre dimenzija


Ombre frizura može lepo da stoji damama sa srcolikim oblikom lica. Igra boja koja podrazumeva tamniji koren kose i svetlije pramenove daje efekat dužeg lica i punije brade.

5.    Niske lokne


Frizura sa loknama u donjem delu kose ispod brade je idealna za lice u obliku srca jer čini bradu punijom, a lice dužim.

6.    Razdeljak po sredini


Duga kosa sa razdeljkom po sredini dobro stoji ovom obliku lica jer ga izdužuje. Slojevi blagih talasa omekšavaju izgled i daju punoću tamo gde je potrebno.

7.    Ravna slojevita frizura


Ovom obliku lica lepo stoji duga kosa sa slojevima ispod brade. Slojevi čine bradu širom, a lice dužim.

8.    Duži bob sa šiškama sa strane


Bob frizura sa šiškama sa strane i dužim prednjim krajevima oko vilice je idealna za lice u obliku srca. Ova frizura daje efekat užeg čela i šire brade.

9.    Ramena flip


Kosa do ramena sa flip ili izvrnutim krajevima lepo stoji ovom obliku lica jer ga izdužuje i čini bradu širom, a čelo kraćim.

10.    Kraljica srca


Ovo je idealna frizura sa svečane prilike za dame sa srcolikim licem. Dignuta kosa sa šiškama sa strane i mekim talasastim pramenovima ističe lepotu očiju i jagodica i ublažava širinu čela.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.