Koji ajlajner odgovara plavim očima

Koji ajlajner odgovara plavim očima

0 5563

Plave oči su oduvek simbol lepote. Mnoge žene nose plava kontaktna sočiva samo da bi izgledalo kao da imaju plave oči. Žensko lice sa plavim očima privlači pažnju suprotnog pola i zrači seksipilnošću. Pogledajte koje ajlajnere damama sa plavim očima preporučuju svetski poznati šminkeri.
1.    Prava boja ajlajnera


Veoma je bitno da znate koja boja ajlajnera odgovara plavim očima. Pored crne i braon koje svima lepo stoje, postoje još neke boje kao što su ljubičasta, boja lavande, zlatna, srebrna boja, boja bakra i siva boja. Pored ajlajnera i senke ovih nabrojanih boja odgovaraju plavim očima.
2.    Ljubičasti ajlajner


Ljubičasti ajlajner odlično ide uz plave oči. To je zato što ljubičasta boja u sebi sadrži spoj crvene i plave boje.Tamnije nijanse uvek iz plavih očiju izvuku ono najbolje. Za jači efekat možete dodati svetlo roze senku za oči i crnu maskaru.
3.    Naglašenije oči


Ukoliko želite da dodate malo drame i egzotike Vašim prelepim plavim očima preporučujemo da nanesete ajlajner na unutrašnji deo donjeg kapka. Ako niste dovoljno precizni počnite sa olovkom na waterline.
4.    Beli ajlajner


Ako želite pop boju i življe oči onda nanesite beli ajlajner na unutrašnje uglove očiju. Možete beli ajlajner naneti i na unutrašnji deo donjeg kapka. Na ovaj način delujete diskretno, ali i upadljivo.
5.    Plavi ajlajner


Uvek možete za plave oči da upotrebite plavi ajlajner, samo vodite računa o nijansi plave boje. Ne koristite plavu u nijansama koje su dublje od boje Vaših očiju.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.