Kolekcija zimskih ženskih kaputa – Salvatore Ferragamo

Kolekcija zimskih ženskih kaputa – Salvatore Ferragamo

0 5524
ženski kaputi zima 2013

Pogledajte kakve kapute i jakne za ovu zimu preporučuju poznati modni kreatori modne kuće Salvatore Ferragamo.

Salvatore Ferragamo je bio poznati italijanski dizajner obuće. Svoju dizajnersku karijeru je započeo sa samo devet godina kada je napravio cipele za svoju sestru. Onda je shvatio da ne želi na tome da se zaustavi. Kasnije je studirao „pravljenje cipela“ i počeo  da radi u Kaliforniji i Holivudu. Kreirao je cipele mnogim poznatim glumcima u Holivudu. Zvali su ga Shoemaker to the stars. Posle 13 godina rada u Americi vratio se u Italiju i osnovao sopstvenu kompaniju koja je i nakon njegove smrti 1960 godine nastavila da radi.
Danas je kompanija Salvatore Ferragamo poznata po robnim markama naočara za sunce, parfema, torbi, satova , luksuznih cipela i odeće. Nekada su u njegovim cipelama šetale Audrey Hepburn, Merilyn Monro i Sophia Loren, a danas Angelina Jolie, Drew Barrymore, Hugh Jackman, Catherine Zeta-Jones i George Clooney.

Galerija:

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

šalovi i kaputi

0 2422

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.