Garderoba od kože se može nositi tokom cele godine, ali je ipak najprisutnija tokom prelaznih godišnjih doba kao što su proleće i jesen. U koži svaka dama izgleda moderno, elegantno, seksi i  glamurozno. Pritom koža je i udoban i zahvalan materijal koji se lepo uklapa sa odećom od drugog materijala. Više od 90% žena u svom garderoberu ima barem kožnu jaknu, a možda i još neki kožni komad odeće ili modni detalj. Pogledajte na koje sve načine možete nositi kožu ove jeseni.
1.    Kožna bejzbol kapa
Kape su u trendu ove sezone. Ali ako želite da budete originalni i da izgledate      svetski onda nosite kožnu bejzbol kapu koja se dobro slaže kako sa patikama tako i sa visokim potpeticama.


2.    Kožni šortc sa visokim potpeticama
Kožni šortc je odličan način da pokažete svoje noge i da izgledate seksi. Pritom ovaj šortc u kombinaciji sa visokim potpeticama odgovara nekim svečanijim prilikama.


3.    Kožna haljina
Kožna haljina izgleda glamurozno i moćno. Zato je nosite sa mekšim komadima odeće kao što je na primer krzno ili tanji kardigan.


4.    Kožna olovka suknja
Kožna olovka suknja je odličan komad odeće za kancelariju. U njoj ćete izgledati moderno, elegantno i moćno. Možete je kao dnevnu varijantu nositi sa jednostavnijim bluzama, dok za večernju varijantu izaberite neku svečaniju košulju.


5.    Kožne čizme preko kolena
Čizme iznad kolena su u trendu već nekoliko sezona. Ukoliko su od kože ove čizme Vam daju poseban, seksi i glamurozan izgled. Bićete prava fatalna žena, pa dobro,  ako baš to poželite.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.