Kratke frizure su iz godine u godinu sve popularnije. Hit su na instagramu, a takođe se i mnoge poznate dame odlučuju za njih. Kratke frizure su raznovrsne, ali su ipak među velikom ponudom svetski poznati frizeri izdvojili četiri modela kratkih frizura koje ćemo viđati svuda tokom 2020. godine.

1. Elegantne bob frizure
Radi se o blago asimetričnim bob frizurama sa nežnim krajevima koji su spolja malo duži. Kosa je uglavnom ravna, mada može biti i talasasta i uokviruje lice. Ovo je idealan izbor za one dame koje po prvi put nose kratku frizuru. Elegantnu bob frizuru možete stilski na različite načine oblikovati.

2. Piksi frizure
Piksi frizure će Vam u svakom trenutku dati hrabar i vrlo odvažan izgled. Lake su za održavanje, ali se moraju redovno kratiti. Ove godine dominiraće slojevite piksi frizure i „bowl“ ili šerpa piksi frizure. „Bowl“ piksi frizure po izgledu zaista podsećaju na šerpu. Prava dečja frizura, oštra i hladna. Međutim, može izgledati i nežno i ženstveno sve u zavisnosti od teksture i boje kose.

3. Bob frizure sa šiškama
Ove godine su šiške u trendu i možete ih nositi na svim dužinama kose. Međutim, među frizurama sa šiškama najpopularnije su bob frizure. Šiške mogu biti duže ili kraće, kao i guste ili resasto raspoređene.

4. Moderne shag frizure
Moderna shag frizura predstavlja u stvari lob frizuru sa kratkim slojevima. Slojeve treba pažljivo kratiti i prilagođavati obliku lica i tipu kose. Ovo je prava rokerska frizura, nestašna, pomalo neuredna i lako se održava. Za razliku od drugih kratkih frizura ovde ne morate često ići kod frizera.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.