Kreativnost

0 1409
Flash Tattoes

Veliki hit ovog leta u svetu i kod nas su flash tetovaže. Radi se o privremenim tetovažama koje na prvi pogled podsećaju na zlatni nakit. Ovaj po mnogima najslađi modni detalj je savršen za plažu, muzičke festivale, izlete. Flash tattoes se lako nanosi. Stavite tetovažu na željeno mesto licem prema dole. Pritisnite vlažnom krpom i nakon 30 minuta odlepite papir.

0 1573
Lak za nokte

Ako mislite da lak za nokte služi samo da bi se namazali i ulepšali nokti niste u pravu. Ima još mnogo načina na koje možete da ih iskoristite. Zato ako su Vam fioke prepune starih lakova koje više ne koristite nemojte ih bacati već ih pametno upotrebite uz pomoć ovih saveta.

0 4731

Novogodišnji i Božićni praznici su iza nas. Sada je vreme da razmišljamo o danu kada se slavi ljubav, strast i romantika. Za jedne je to sveti Trifun, a za druge sveti Valentin. Međutim ipak je 14 februar najpoznatiji kao Dan ljubavi. Sigurno razmišljate čime da iznenadite voljenu osobu i kako da se obučete tog dana. Hajde da prvo počnemo sa manikirom. Pogledajte 16 primera kako možete svoje nokte oslikati za ovaj dan. Na noktima dominiraju crvena i roze boja zatim srca, poljupci i ljubavne poruke.  Uživajte i pronađite Vaše nokte u bojama ljubavi.

0 5069
iphone

Iako na tržištu postoje maske za mobilne telefone u svim varijantama, sve su one ipak rađene serijski i nisu originalne. Uz samo malo kreativnosti i truda možete dobiti unikatan izgled vašeg i-phone-a ili mobilnog telefona. Pogledajte nekoliko kreativnih ideja kako da ulepšate masku svog aparata.

Pratite Nas

Ne propustite