Kristina Agilera perfektno doterala liniju

Kristina Agilera perfektno doterala liniju

1 3302
Kristina Agilera

Poznata pevačica Kristina Agilera ponosno je pokazala svoju figuru 27, jula na press konferenciji u NBC. Mnogi su ostali bez reči jer je Kristina uspela da smrša toliko da je opet ona stara na koju smo navikli.

Na konferenciji za štampu ona se pojavila izuzetno raspoložena, nasmejana i sveža obučena u pink kratku haljinicu i bila je vrlo raspoložena za poziranje. Priča se da je recept za mršavljenje njeno lično otkriće a ona do sada još uvek nije progovorila o tome. Sudeći po nogama najverovatnije je u pitanju regulisanje ishrane u kombinaciji sa kardio vežbama, ali detalje bismo baš voleli da znamo.

pre i posle
Kristina ima 32-godine i nakon porođaja borila se sa viškom kilograma. Ubrzo dolaze kritike fanova koji su navikli na njenu perfektnu liniju i verovatno je to razlog što se podvrgla ovako riguroznoj kuri mršavljenja i igubila oko 15 kilograma. Sve u svemu rezultat je zaista fenomenalan!

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.