Kupaći Kostimi Za Leto 2013

Kupaći Kostimi Za Leto 2013

0 4580

Da bi Vaše telo na plaži delovalo seksi i sijalo u punom sjaju mora biti u odgovarajućem kupaćem kostimu. Ovog leta nose se različiti modeli kupaćih kostima. Jednodelni, dvodelni, sa metalnim dodacima, resicama, različitih printova i boja. Prisutni su  klasični sportski kupaći kostimi, ali i  svetski glamurozni. Odabirom adekvatnog kupaćeg kostima može se istaći telo, ali i pokazati kreativnost i originalnost. Pogledajte koji su kupaći kostimi ovog leta u trendu.

 

1. Jednodelni kupaći kostim sa prorezima
Ovaj kostim može biti u beloj ili nekoj drugoj boji. Ima duboki V- izraz  koji je veoma popularan i kod haljina i po dva proreza sa svake strane. Savršen je za dame sa idealnom figurom koje su sigurne u sebe i uvek spremne za dobar provod.

Jednodelni kupaći kostim sa prorezima

2.  Retro kupaći kostim
Kod ovog kupaćeg kostima gornji deo je u retro fazonu koji je u trendu ove godine u svim modnim segmentima. Sa metalnim rajfešlusom grudi se fiksiraju da stoje uspravno i deluju veće, a kolorit je interesantan i dopadljiv. Sa ovakvim kupaćim kostimom sigurno ćete biti zapaženi.

Retro kupaći kostim

3.  Atletski kupaći kostim
Jednodelni kupaći kostim  prati liniju tela i idealan je za dame sa atletskom građom. U njemu se osećate opušteno tokom svake aktivnosti u vodi.
Atletski kupaći kostim

4. Dvodelni kupaći kostim
Gornji deo je u obliku manjeg trougla – string bikini , a donji deo je sa trakicama za vezivanje. Najčešće je u svetlim cvetnim dezenima, ali se može osvežiti i drugim nijansama.

Dvodelni kupaći kostim

5.  Jednorameni monokini
Ovo je sofisticirani model kupaćeg kostima koji ima dosta sličnosti sa jednodelnim kupaćim kostimom sa prorezima. Razlika je to što je pokriveniji i ima šik bratelu samo preko jednog ramena. Upadljiv je i deluje zavodnički.
Jednorameni monokini

6. Kupaći kostim sa resama
Ovaj kupaći kostim ima klasičan donji deo, ali zato vrlo interesantan gornji deo sa resicama koje mogu da dopiru do pupka. Odiše egzotikom i čini Vas poletnom i razigranom.
Kupaći kostim sa resama

7.  Superioran kupaći kostim
Kod ovog kupaćeg kostima bikini deluje super seksi , ali i sportski. Može biti u zlatnoj , plavoj, crvenoj, ljubičastoj ili nekoj drugoj moćnoj boji. U ovo kostimu delujete kao da ćete nasamariti sve i na kraju izaći kao pobednik.
7. Superioran kupaći kostim Kod ovog kupaćeg kostima bikini deluje super seksi , ali i sportski. Može biti u zlatnoj , plavoj, crvenoj, ljubičastoj ili nekoj drugoj moćnoj boji. U ovo kostimu delujete kao da ćete nasamariti sve i na kraju izaći kao pobednik.

8.  Heklani kupaći kostim
Heklani kostimi su veliki trend ovog leta. Sa njima ćete izgledati interesantno, ali i ženstveno.
Heklani kupaći kostim

9.  Jednodelni sa podešavanjem
U zavisnosti od podešavanja gornjeg dela ovim kupaćim kostimom može dosta toga da se pokaže ili sakrije. Sa njim delujete sportski, ali i seksi.
 Jednodelni sa podešavanjem

10.  Čipkasti kupaći kostim
Čipka je veoma moderan detalj ove godine. Sa njom ovaj kupaći kostim deluje poletno i razigrano.
Čipkasti kupaći kostim

11.  Metalik kupaći kostim
Delovaćete veoma dragoceno na plaži u kupaćim kostimima boje bakra, srebra i zlata koji Vam daju blagu dozu glamura.
 Metalik kupaći kostim

12. Leopard kupaći kostim
Ovo je dvodelni kupaći kostim sa printom leoparda i metalnim podešivačem. Sa njim delujete moćno i zavodnički kao prava mačka.
Leopard kupaći kostim

13. Mix kupaći kostim
Ovaj kupaći kostim karakterišu različite boje, nitne kao dodaci i trakice za podešavanje. To je neki retro-hipik stil. Nije previše nametljiv i čini Vas nežnom i opuštenom na plaži.
 Mix kupaći kostim

14. Crni kupaći kostim
U ovom kupaćem kostimu i skromna žena deluje smelo i skupo kao fatalna žena.
Crni kupaći kostim

15. Beli kupaći kostim
Ovakav kupaći kostim su svojevremeno nosile Merilin Monro i Ursula Andres. Ovaj retro stil je ponovo u trendu i sa njim delujete nevino  i očaravajuće.
 Beli kupaći kostim

 

SLIČNI ČLANCI

Kako da nosite Leopard print

0 430

0 209

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.