Letnji kombinezoni

Letnji kombinezoni

0 4470
Letnji kombinezoni

Kad kažemo kombinezoni obično mislimo na radnička odela iz jednog dela koja imaju tregere i duge pantalone. Međutim, kombinezoni drečavih boja su bili veliki modni hit sedamdesetih godina, ali su i ove sezone takođe popularni. Nose se tokom svih godišnjih doba stim što se za leto preporučuju kratki letnji kombinezoni.
Ovog leta su dostupni u prodaji kombinezoni napravljeni od mekanih i lepršavih letnjih materijala. Takođe pored jednobojnih nose se i kombinezoni sa cvetnim ili nekim drugim zanimljivim printom koji odgovara vreloj letnjoj atmosferi. Ima za svačiji ukus ponešto. Lepo se slažu sa letnjim ravnim sandalama, platformama, patikama pa čak i sa klasičnim visokim potpeticama. Mogu se nositi tokom dana kao i uveče na letnjim žurkama. Možete uz njih nositi puštenu kosu, ili vezanu ili neki zanimljivu pletenicu, sve je dozvoljeno i zavisi samo od Vašeg raspoloženja.  Pogledajte neke od interesantnih kombinacija.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.