Ljubav

0 1172
sta muskarci zele

Da li ste se ponekad zapitali šta muškarci od Vas žele, ali ne smeju da  zatraže? Da li  je to više seksa, pažnje, razumevanja ili nešto treće? I muškarci imaju svojih želja, ali se ne usuđuju da ih traže zato što su možda previše stidljivi, skromni ili pak ponosni. Pogledajte šta o ovoj temi kažu stručnjaci.

0 2136
sta muskarci prvo primete kod zena

Da li ste ikada razmišljali o tome šta muškarci prvo primete kod devojaka? Na sreću, muškarce nije toliko teško razumeti. Potrebno je samo da ih pažljivo posmatrate kada prvi put srednu neku ženu. Prema mišljenju stručnjaka muškarci kod žena prvo primete sledećih devet stvari.

0 4573
buket cveca

Muškarci obično nemaju bujnu maštu i ne vole mnogo da razmišljaju o poklonima. Zato za Dan zaljubljenih ili za rođendane svoje lepše polovine obično daruju buketom cveća. Pogledajte šta Vam svojim izborom cveća muškarci  poručuju.

0 2816
poljupci

Mnoge devojke muči muka da li će tokom ljubljenja ispasti nespretne i nešto zabrljati. Međutim svako se ljubi na svoj način, ali ipak postoje i neka pravila. Pogledajte koje tehnike ljubljenja savetuju stručnjaci.

0 2752
ljubavni saveti

Postoji milion načina da voljenoj osobi kažete da je volite. Ove čarobne reči se mogu pokazati na originalan i sladak način. Budite maštoviti i uživajte barem na trenutak u ljubavi.

0 1500
kako da oporavite uzdrmanu vezu

Veze imaju svoje uspone i padove, ali mali broj parova je speman da uloži novac i vreme za tradicionalne terapije koje bi rešile nesuglasice između partnera. To ne znači da je takvim parovima manje stalo do veze već ne žele da im se neko treći upliće u privatni život i odnos sa partnerom.

0 1233
ljubavni saveti

Svaka dama u svom krugu prijatelja ima i po nekog muškarca. On Vas sasluša, savetuje i u njegovom društvu je izuzetno opušteno i prijatno. Da li Vam je on više od prijatelja? Evo sedam znakova koji Vam mogu pomoći da to saznate.

0 1151
da li ste jedno za drugo

Zabavljate se već mesec dana, mislite i osećate da ste njegova devojka. Prisutna je ljubav, strast, zabava i ponekad i magične reči „Volim te“. Međutim sumljate i niste sigurni da i on gaji ista osećanja prema Vama. Evo 12 saveta koji mogu da razjasne nedoumice u vezi.

0 924
kako da nova veza uspe

Uzbuđeni ste zbog nove ljubavne veze. Još uvek ne znate kako da se ponašate, a da ne prenaglite. Potreban Vam je savet. Morate da igrate polako i po pravilima koko bi Vaš odnos sa novim partnerom tokom vremena postao uigran i savršen.

0 1064
Kako se boriti sa ljubomorom

Ljubomora nije uvek znak slabosti i nesigurnosti već može biti i znak ljubavi. Da bi Vaša veza bila srećnija morate da  naučite da kontrolišete ljubomoru.

0 1167
ljubavni saveti

Ok, izlazite sa nekim već neko vreme, zabavljate se, prijatno se osećate. Možda je baš sada pravi trenutak da potražite te skrivene znake da li se radi o pravoj osobi. Možda se neki od tih znakova već i pojavljuju, ali vi ih ne primećujete? Pogledajte koji su najčešći znaci da se radi o potencijalno pravoj osobi za vas.

Pratite Nas

Ne propustite