Michael Madsen ima ozbiljan problem sa pićem

Michael Madsen ima ozbiljan problem sa pićem

0 892
Michael Madsen ima problem sa picem

Poznati Holivudski veteran Michael Madsen ima zaista veliki problem sa konzumiranjem alkohola. Naime, glumac je nakon odslužene kazne rehabilitacije od alkohola u trajanju od 60 dana vraćen na dodatni tretman. U jednom trenutku, kako možete videti na video snimku napravljenom u sudnici sudija mu je rekao kako misli da glumac ima zaista ozbiljan problem sa pićem.
Sudija je naložio glumcu prošlog meseca da se javi ustanovi za rehabilitaciju nakon što je uhvaćen da vozi pod dejstvom alkohola. Tom prilikom u njegovoj krvi je pronađeno čak dvostruko više alkohola od dozvoljene količine. Na dodatnom saslušanju naloženo mu  je dodatno odvikavanje.
Ipak, sudija je napomenuo da je zadovoljan Michaelovim ponašanjem ali da svejedno mora na dodatni tretman jer je po njegovom mišljenju u pitanju baš akutna zavisnost kao i da je glumcu svakako potrebna pomoć.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.