Milan Fashion Week – Modna bajka

Milan Fashion Week – Modna bajka

0 1013

Postoje određene kolekcije za koje se sigurno zna da će podići raspoloženje publike. Dolce & Gabanna je jedna od njih jer je ove sezone bila bolja neko ikada. Sve je ličilo na bajku počev od scene zimske šume, preko muzike Čajkovskog do modela koji su podsećali na junakinje poput Crvenkape, Pepeljuge, Snežane izgubljene u šumi pa sve do čuvene  i prelepe Lare iz Dr Zhivago.
Ovogodišnju kolekciju D&G su činili slatko skrojeni ogrtači i kaputi sa kapuljačama i aplikacijama kao što su lisice, veverice, sove i labudovi sa juvelirskim očima, zatim interesantan vez u obliku naivnog cveća i ključa.

Pažnju su naročito privukli zlatni kaputi od žakarda prepuni kristala i haljine u divnim nijansama ametista i rubina sa starinskim okovratnikom i čipkom. Posebno iznenađenje su bile ravne papuče ukrašene vezom kakve su nekada nosili članovi kraljevske porodice.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.