Jesen je sezona džempera, a džemperi koji se bukvalno najviše nose jer idu uz sve boje i printove jesu svakako crni džemperi. Zato smo ovoga puta rešili da Vam predstavimo šest modela crnih džempera koje možete nositi u svim prilikama od kežual, preko poslovnih do svečanih. Pogledajte o kakvim je džemperima reč.

 

1. Crni džemper sa V – izrezom
Crni džemper sa V izrezom, kao i svaki crni džemper, vizuelno izdužuje figuru. Takođe izraženi dekolte skreće pažnju sa upadljive zadnjice i kukova na gornji deo tela. Ovakvi džemperi izgledaju ženstveno i uz farmerke kao i uz olovka suknje i uske kožne pantalone.

2. Crni džemper sa polukružnim okovratnikom
Radi se o klasičnom modelu džempera koji lepo stoji svim damama bez obzira na oblik tela. Možete ga nositi uz helanke, farmerke, midi suknje, kraće kožne suknje. Kada kupujete ovakve džempere birajte fine materijale koji prijanjaju uz telo tako da ih možete uvući u suknju ili pantalone i time dodatno naglasiti struk i vitku figuru.

3. Crni džemper sa klasičnom rolkom
Radi se o crnom džemperu koji ima klasičnu rolku, rukave koji su do laktova širi, a zatim se sužavaju i imaju kao detalj prorez na krajevima. Mogu biti od vune ili nekog drugog toplijeg materijala. Slobodno ga kombinujte uz bele suknje ili pantalone.

4. Crni džemper sa višim okovratnikom
Mekani, fini pleteni džemper sa dubljim okovratnikom, dužim rukavima i kraćim strukom. Ide uz sve, a u večernjim prilikama ga slobodno kombinujte uz uže kožne mini suknje.

5. Crna rolka džemper sa pletenicama
Klasična rolka džemper sa pletenicama nikada neće izaći iz mode. Pritom radi se o modelu džempera koji prati oblik tela i izgleda ženstveno kako uz pantalone tako i uz suknje.

6. Oversized crni džemper
Oversized džemperi su hit već nekoliko sezona. Crni naravno je najzahvalniji jer ide uz sve boje i dezene, ali ga takođe možete kombinovati uz različitu garderobu i samim tim nositi u svim prilikama.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.