Moderne kombinacije za svaki dan

Moderne kombinacije za svaki dan

0 7400
modne kobinacije

Koliko puta ste se pitali šta da obučete i zaključili da Vam ponestaju ideje. Ponekad Vam mozak stane i ne znate šta od odeće da kombinujete. Zato pogledajte koje moderne kombinacije za svaki dan prepuručuju modni stilisti. Možda pronađete nešto i za Vas.

1.    Štampa sa štampom


Mnoge dame se plaše da kombinuju odeću sa različitim štampama. Ključ je u balansu. Gornji deo odeće bi trebalo da bude sa krupnijom, a donji sa sitnijom štampom ili obrnuto. Možete kombinovati odeću sa različitim printom ili sa istim printom, ali u različitim bojama i veličinama.

2.    Teksas sa teksasom


Teksas odeća nikad ne izlazi iz mode i lako sa uklapa sa garderobom od drugih materijala. Teksas sa teksasom je lepa i najčešća kombinacija koju možete videti na svakom koraku. Da biste razbili jednoličnost i dodali teksturu kombinujte gornji deo teksasa u tamnijoj i donji deo u svetlijoj boji ili obrnuto.

3.    Blokada boja


Poslednjih godina je trend kombinovati odeću različitih i jarkih boja. Međutim ovakvo kombinovanje je najteže jer možete da napravite loš odabir boja. Zato budite oprezni i idite na sigurne varijante.

4.    Crno i belo


Ovo je kombinacija kod koje ne možete da pogrešite. U crno beloj odeći izgledate sofisticirano, jednostavno, elegantno, ali i moderno. Da biste razbili crno beli kontrast dodajte malo boje u obliku nakita, cipela ili torbice. Minimalna šminka pre svega belo lice i crveni karmin najbolje idu uz ovu kombinaciju.

5.    Jednobojno i print


Ovo je jedna moderna i smela kombinacija koju često nose poznate dame. Jedan deo odeće je sa printom, a drugi je jednobojan u boji koja postoji na printu ili se sa njom slaže.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.