Modne transformacije Gwen Stefani

Modne transformacije Gwen Stefani

0 2979

Pogledajte transformacije poznate pevačice i modne dizajnerke Gwen Stefani, i to kako je izgledala na početku karijere, a kako izgleda danas.

1 Gven Stefani je 1996 godine bila pevačica u grupi No Douth. Ova slika datira iz tog perioda, a Gven je tada nosila vrećaste farmerke i tone šminke.

Gwen Stefani na pocetku karijere

2. Ova slika je iz 1998 godine i Gven izgleda kao da se spremila za Noć veštica, a ne za „crveni tepih“. Ležala je u krevetu i razmišljala kako da se sredi za „crveni tepih“. Rešila je da ofarba kosu u plavu boju, zatim je našla bikini u istoj boji i napravila zvezdice na čelu. Izgledala je kao da je sišla iz zvezdanog svemira ili pala s ‘marsa.

3. 1999 godine je nosila frizuru koja je bila nešto  između imidža Farrah Fawcett i Debbie Harry uz to ide njen zaštitni znak, a to je crveni karmin. Njen šminker je govorio da je Gven u to vreme i u prodavnicu išla sa crvenim karminom.

4. 2004 Gven Stefani je shvatila da je porasla i to je priznala kad je rodila svog prvog sina. Nadala se da će je deca spasiti od njene sujete.

5. 2007 Gven zajedno sa svojim plesačima đuska sa perikama na turneji Sweet Escape.

6. 2009 klasična plavuša sa crvenim usnama se ponovo vratila na muzičku scenu i to preko svetske turneje.

7. 2009 Gven ponovo menja frizuru i to promoviše stil 60-tih godina sa voluminoznom kosom.

8. 2010 Gven Stefani ne može bez svog zaštitnog znaka, a to je crveni karmin.

9. Ovo je fotografija iz jeseni 2011 godine sa L.A.M.B prezentacije. Predivno izgleda sa punđom i crvenim karminom.


10. Takođe 2011 godina sa MOCA  svečanosti, tršava punđa na vrhu glave i crveni karmin.

11. Čisti glamur! Gven Stefani 2012 godine sa voluminoznom updo frizurom i mat crvenim usnama na Heart Foundation svečanosti.

12. 2012 godine Gven je sa svojim bendom na MTV Europe Music Awards kao atraktivna plavuša koja godinama ne odustaje od crvenog karmina.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.