Moschino Pink Bouquet

Moschino Pink Bouquet

0 1369

Moschino pink bouquet je miris za žene prepune karaktera, koje iznad svega žele dobro da se zabave! Ovo je priča o predivnom buketu cveća, koji poput čarolije, boji u ružičasto emocije i ceo svet. Eliksir mladalačke euforije, svežina koja zavodi dušu, san o živopisnoj i inspirativnoj opijenosti.

Ovaj miris je zvonka mešavina nota: čula očarava eksplozivna svežina bergamota i ananasa, koje predivno oživljavaju božur i romantični roze đurđevak, pojačan misterioznim jasminom.
Cvetno srce je prefinjeno prožeto medenjacima i sočnom breskvom, poput slatke zavisnosti. Kosmon, intenzivna i elegantna mahovina, pruža kompoziciji glatku teksturu.
Za zaštitno lice ovog parfema odabrana je Kendra Spirs, američka manekenka rodjena u Sijetlu. Ovu mladu studentkinju sociologije iskusni modni znalci smatraju velikom nadom modelinga, njeno vreme tek dolazi!

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.