Muzika

0 1026
john-Mayer-i-Katy-Parry

Izgleda da je trend romantičnih pesama koji za tematiku imaju realnu ljubav stvarnih parova postaje pravilo u svetu poznatih. Nakon što je nedavno Kanye  West svoju izabranicu predstavio u spotu nakon pauze zbog porođaja, ovog puta to je uradio i John Mayer ali dosta drugačije. Naime, 3 decembra 2013. godine Mayer je objavio singl pod nazivom “Who You Love“. Pesma je duet a u spotu koji je režirao  Mario Sorrenti  pored Mayera i Perry pojavljuje se još nekoliko realnih, zaljubljenih parova.

Nešto posle objave singla autor, 36 godina star kompozitor i gitarista John Mayer je na svom Twitter nalogu napisao kao je ponosan na ovu pesmu, na spot ali i na svoju izabranicu. U pitanju je dakle singl pesma, pilot kompozicija koja se nalazi na njegovom 6 albumu koji nosi naziv Paradise Valley.

Sve u svemu izgleda da smo svedoci zaista ozbiljne ljubavne romanse između ovo dvoje umetnika. U prilog tome izdvajamo i delić iz te pesme u kome se kaže:  ‘My girl she ain’t the one that I saw coming. Sometimes I don’t know which way to go. And I try to run before but I’m not running anymore. Because I fought against it hard enough to know.’

Pogledajte video;

0 1603
katy-parry

Sada poznata pevačica jedva da podseća na tipičnu devojku iz Kalifornije rođene pod imenom Katheryn Elizabeth Hudson. Pevačici je 25. oktobra rođendan i to 29 po redu. Eto zgodnog razloga da pogledate kako se ova pevačica transformisala kroz karijeru i njene uspone i padove.

0 1485
Ke$ha

Od ove 26 godina stare pevačice se svašta može očekivati kad je stil u pitanju. Ali ono što se nije menjalo u njenom stilu je bila boja kose. Sada se to promenilo.

0 957
applause video Lady Gaga

Već neko vreme Lady Gaga nije imala nov materijal a nedavno je procurela njena nova pesma Applause. Kao što smo već pisali, pesma je najpre procurila u radnoj, nezavršenoj verziji, što je nateralo pevačicu da reaguje izbacivanjem gotove verzije pre planiranog datuma.

0 1096
umro je j. j cale

Poznati i uticajni gitarista J. J. Cale, koji je napisao mnoštvo poznatih pesama koje su kasnije obradili muzičari poput Erika Kleptona, umro je danas u 74. godini.

0 1055
jedna pesma jedan hit

Nedavno su čitaoci popularnog muzičkog magazina The Rolling Stone izabrali listu 10 pesama čiji autori nakon jednog čudnovatog hita nisu uspeli da naprave neki veći uspeh nakon toga ili su pali u zaborav. Verovali ili ne, Rock And Roll je prepun ovakvih slučajeva. Pogledajte listu:

0 950
egzit 2013

U periodu od 10 do 14 jula 2013 godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu počinje četrnaesti po redu Exit festival.
U sredu 10 jula na main stage-u  Exit  će otvoriti Nile Rodgers i njegov bend Chic.

Pratite Nas

Ne propustite