Novogodišnji i božićni praznici se polako približavaju i zato je sad pravo vreme da počnete da osmišljavate svoj svečani outfit. Ukoliko ste odevnu kombinaciju već odabrali onda Vam preostaje da pronađete odgovarajuću frizuru i šminku. Ponuda je velika, a mi Vam predlažemo da pogledate neke od najlepših i najpopularnijih svečanih frizura.
1.    Glamurozne lokne i crveni karmin
Poslednjih godina jedna od najprisutnijih frizura na crvenom tepihu jesu glamurozne lokne poznatije kao“ glamur starog Holivuda“. Radi se o nežnim, velikim loknama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Ove lokne lepo stoje na svim bojama kose i savršeno se uklapaju sa crvenim karminom.


2.    Cornrows pletenice sa strane
Kombinovanje modernog i klasičnog je uvek u trendu. To se odnosi i na ovu frizuru koju čine sitne pletenice koje su tik uz kožu glave i to sa jedne strane dok je na drugoj strani kosa slobodno puštena. Radi se o ekstravagantnoj i slatkoj frizuri sa kojom ćete se odmah izdvojiti iz mase.


3.    Pletenice
O pletenicama ne treba mnogo pričati one su uvek dobar izbor za svečane prilike . Međutim vodite računa da ne budu previše kežual već se odlučite za riblju kost pletenicu i dodajte joj obavezno volumen.riblja kost pletenica
4.    Konjski rep
Konjski rep takođe može biti dobar izbor za svečane prilike pogotovo uz intenzivniju šminku. Možete odabrati visoki i zaglađeni konjski rep, niži i razbarušeniji ili pak klasični rep sa volumenom.

5.    Bob frizure za svečane prilike
Ako imate kraću bob frizuru onda je možete ukrasiti detaljima poput šnala, češljića ili krunica. Međutim možete i sa jedne strane u predelu šiški isplesti jednu takozvanu lanac pletenicu i odmah će Vaša bob frizura dobiti  potpuno novi praznični izgled.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.