Nakit

0 1433
praznicni nakit
`

Novogodišnji i božićni praznici se približavaju i pravo je vreme da osmislite svoj svečani izgled. Ako se odlučite za prošlogodišnju haljinu ne morate da brinete jer postoje modni detalji kojima možete osvežiti svoj outfit tako da deluje kao potpuno nov.

0 1948
ženski nakit

Ako postoji nešto što će Vaš izgled nadograditi i osvežiti vaše svakodnevne odevne kombinacije to je svakako njeno veličanstvo zvano nakit. Sat, ogrlica, narukvica, prsten ili broš to je samo Vaš lični izbor.

0 1269
Nakit

Nakit bi trebalo da bude sastavni deo i da začini svaki outfit. Zato je veoma bitno odabrati pravi nakit koji će se slagati kako uz boju odeće tako i uz boju Vašeg tena. Za početak predlažemo da odredite boju tena pa tek onda krenete na odabir nakita.

0 1726
nakit

Svake sezone neki novi modni detalji se pojave, privuku veliku pažnju i vrlo brzo postanu trend. Neki od ovih detalja su veoma skupi i samim tim nisu dostupni širokim masama. Ali, na sreću postoje i oni koji odgovaraju našim budžetskim mogućnostima.
Sa adekvatnim i originalnim nakitom se može začiniti letnja garderoba. Zato Vam predlažemo da pogledate kakav se nakit nosi ovog leta.

0 3160
zglobni prsten

Zglobni prsten veliki prolećni hit

Slatku prolećnu odevnu kombinaciju treba upotpuniti adekvatnim komadom nakita. Ove sezone to je zglobni prsten. Ovo prstenje se može naći pod različitim nazivima, lepo stoji i izgleda šik i glamurozno. Pogledajte neke od interesantnih načina na koji možete nositi ovaj prsten.

0 2274
nakit-za-jesen

Tehnički nakit može da se nosi uvek i uz svaku odevnu kombinaciju. Kada dođe jesen obično se sređuje ormar i posebno mesto u njemu zauzima jesenja garderoba. Isto tako bi trebalo da se ažurira kolekcija nakita i izdvoje oni komadi koji se mogu lepo uklopiti uz jesenje odevne kombinacije. Pogledajte kakav nakit je u trendu ove jeseni.

0 2559
obavezan nakit

Kao što svaka dama u svom garderoberu mora da ima određene komade odeće isto tako bi trebalo u svojoj kutiji za nakit da ima određene vrste nakita. Pogledajte pet must have nakita.

0 2780
biseri

Biseri su uvek u trendu. Smatraju se vrlo zahvalnim nakitom koji može da se nosi  uz dnevnu i večernju toaletu. Takođe svi kod kuće imaju bar jedan komad bisernog nakita. Pogledajte kojih osam bisernih nakita se smatraju najpopularnijim.

0 3441
narukvice

Jarke, neonske boje su u trendu ovog leta.  Prisutne su najviše u modnim detaljima kao što je nakit. Pink boja odlično pristaje narukvicama koje krase ženske ruke. Pogledajte ove predivne roze narukvice koje će Vas učiniti ženstvenim i u trendu.

Pratite Nas

Ne propustite