Naočare koje morate imati ovog leta

Naočare koje morate imati ovog leta

0 1777
popularne naocare za sunce

Sa prvim vrućinama već uveliko počinjemo da pripremamo garderobu za leto. Potrebna nam je letnja odeća, obuća, torbice i naravno naočare za sunce. Naočare su nam potrebne i u drugim godišnjim dobima, naročito u proleće kada ima dosta sunca. Svako treba da izabere naočare koje mu najbolje pristaju i da uživa u letnjoj toploti. Pogledajte koje su naočare za sunce u trendu ovog leta.

1.    Avijatičarske naočare
Ako ste još uvek zbunjeni i ne znate koje naočare odgovaraju Vašem obliku lica, onda definitivno treba da nabavite par avijator naočara. One su svestrane i lepo stoje svakom obliku lica. Takođe, se odlično uklapaju uz raznovrsnu letnju garderobu. Klasične su i ne mora da brinete jer nikada neće izaći iz mode.


2.    Cat eye naočare
U zavisnosti od dizajna koji imate mačje oči naočare mogu da Vam daju zabavan, retro, moderan, ali i elegantan izgled. Savršeno pristaju letnjoj garderobi i čine Vas ženstvenom i posebnom.


3.    Naočare sa debelim i obojenim okvirom
Ovog leta u trendu su jarke boje, a to se odnosi i na naočare za sunce. Ako ste od onih koji vole zabave onda nabavite par naočara sa debelim i šarenim plastičnim okvirom, ili sa obojemin staklima, ili i jedno i drugo.


4.    Okrugle naočare
Okrugle naočare se polako probijaju i smatra se da će u budućnosti biti veliki hit. Predstavljaju klasične vintage naočare i sve su prisutnije kako na modnim pistama tako i na licima poznatih ličnosti.


5.    Naočare sa obojenim staklima
Sve što gledate se ocrtava na staklima ovih naočara. Ove naočare su svestrane. Možete ih nositi dok se sunčate na plaži, ali i kada šetate po gradu. Idealno se uklapaju uz letnje krpice.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.