Svako ko prati modu želi da je uvek u trendu. Iako glavne radnje obuće se nalaze u Španiji, Francuskoj, Italiji, Americi i kod nas se mogu pronaći prateće linije svetskog trenda. Obuća koja prevazilazi sva očekivanja ove zime: 

Stvar ukusa i vremena je ako neko preferira više elegantni, kežual, poslovni, klabing stil, ali veoma je važno pronaći i srećno koračati u željenom komadu obuće.


Bez obzira da li želite da se „rukujete“ sa hladnom zimom, ili da budete sigurno spremni za razne „pahulja“ zabave, sledite ideje svetskih dizajnera kao što su francuski Christian Louboutin, Prabal Gurung, Casadei, Barbara Bui, Fred de la Bretoniere, Manolo Blahnika, Salvadore Ferragamo, Gucci,  Jimmy Choo, Miu MIu, Isabel Marant, Gianvio Rossi, Chloe, Roger Viver jer oni sigurno imaju obuću za vas.

Razmislite da li želite čizme iznad kolena, ili čizme od resa i „dlaka“ za dnevnu zaštitu i krenite u šoping  potragu za vašom obućom.

Obuća koja prevazilazi sva očekivanja ove zime

Popularno kožne čizme su uvek u trendu, dal jednobojne ili sa brojnim detaljima, svakako nećete promašiti ove zime.

Modeli crvene boje su pravi izbor za atraktivan izgled. Boja ljubavi nosi sa sobom prijatan i otvoren duh. Sa ovakvom čizmom zakoračite u ljubavnu zonu.

Ova slika predstavlja veliki izbor za novi dan. Da li je reč o poslu, sastanku ili čak odlaskom na kafu, izgledaćete totalno „šik“.

Crne kratke čizme uz komad odeće jarke boje, pravi su hit ove sezone. Možete izgledati veoma orginalno uz ovakav model, bilo da je reč o štikli ili ravnoj kombinaciji.

Tigrasti izazov je odličan za ostavljanje dobrog utiska. Budite orginalni i upečatljivi sa ovakvim dezenom.

Šareni materijali, zmijska koža svakako su jedan od nosećih izazova. Prevazići ćete sve što je bilo ispred ovakvog modela nekada.  Totalni hit ove sezone.

Čizme preko kolena uz farmerice ostavljaju pravi utisak. Sa ovakvim stajlingom, uvek pratite modu.

Neočekivano dobar model, skupite hrabrost i budite totalno drugačije.

Obuća za razne ukuse, koja sa sobom daje efekat.

Veoma neobičan ali i popularan model ove godine. Svetkse zvezde nikako nisu preskočile da u svom plakaru ovako nešto imaju. Pliš, raskošna šnala omogućavaju da izgledate savršeno.

Obuća koja prevazilazi sva očekivanja ove zime

 

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.