Otkačene visoke potpetice – Kobi Levi

Otkačene visoke potpetice – Kobi Levi

0 1316
kobi-levi

Visoko talentovani dizajner obuće Kobi Levi damama pruža jedinstvene poklone u vidu vrlo elegantnih, gracioznih i pre svega interesantnih visokih potpetica. Ovo je njegov upadljiv umetnički projekat koji predstavlja spoj komfora i funkcionalnosti na veoma kreativan i unikatan način.
Cipele su napravljene ručno od izuzetno kvalitetnih materijala i nastale su kao rezultat oponašanja različitih predmeta, životinja i ptica. Radi se o zabavnim i ekstremnim cipelama koje se proizvode u ograničenim količinama u Levi studiju u Tel Avivu. Mogu se kupiti online, a cene se kreću od 800 do 3000 dolara. Jedne od njih je nosila Lady Gaga u svom spotu „Born This Way“.
Pogledajte ove zanimljive cipele koje su inspirisane: violinom, flamingom, orkom ili kitom ubicom, ajkulom, pisanjem, petlom, praćkom, labudom, toboganom, kafom, divljom patkom, psom, ženskim telom, mačkom, bananom, duple čizme koje je nosila Lady Gaga, kolica za kupovinu, guma za žvakanje.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

potpetice ili platforme

0 5232

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.