Paris Fashion Week – Chanel

Paris Fashion Week – Chanel

0 1220
pariz fashion week 2014

UN GRAND MAGASIN POUR UN GRAND PALAIS – Za grand palatu grand supermarket.

Ova krilatica je zaštitni znak Chanel kolekcije prikazane na ovogodišnjem Paris Fashion Week-u. Ceo supermarket je instaliran na jednom prostoru sa modelima koji guraju kolica i predstavljaju verovatno najbolje obučene kupce koje ste ikada videli.
Gosti sede na sanducima za pakovanje, a okolni prolazi su sačinjeni od polica prepunih raznovrsnom robom od svežeg voća preko slatkiša, deterdženta do brendiranog sira. Vidi se da  Karl Legerfeld nije štedeo prilikom organizacije ove revije.
Ova Chanel kolekcija je sportska, svetla i mladalačka. Mogle su se videti helanke, dukserice, blanket kaputi, koktel haljine, korseti koji se vraćaju u modu. Dominantna boja je roze, a od Chanel modnih detalja prisutne su torbe, nakit, patike i ravne sportske čizme.
Sve u svemu interesantna revija na kojoj je glavni model bila Cara Delevigne inače miljenica Karla Legerfelda. Reviji su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti kao što su Rihanna, Melanie Griffit.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.