Penelopa Kruz Se Porodila

Penelopa Kruz Se Porodila

0 1533
penelopa kruz se porodila

Izgleda da su ovih dana bas letele rode. Naime, pored rođenja naslenika Engleske krune, Havijer Barden i Penelopa Kruz su takođe dobili prinovu. 39 – godina stara glumica i dobitnica Oskara porodila se u ponedeljak 22 jula.

To je njeno drugo dete sa takođe glumcem Havijerom Bardenom. Puka je slučajnost da se to desilo istog dana kada se porodila i princeza Kejt Middletone. Kako javljaju svetske agencije, Penelopa se porodila u Madridu a porođaju je prisustvovao njen suprug. Penelope je nedavno izjavila da je srećnija i zadovoljnija sada u kasnim tridesetim nego kada je bila mlađa. Havijer Barden kome je 43 godine i njegova supruga su proteklih godina živeli praktično nomadskim stilom na relaciji Evropa – Holivud pa ostaje da se vidi kako će prinova uticati na promenu što se tiče ritma njihovog zajedničkog života. Penelope je inače sve vreme trudnoće promovisala svoju modnu liniju namenjenu budućim mamama.

Penelope Kruz

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.