Modni stručnjaci su sa velikom pažnjom pratili sva bitna modna i beauty dešavanja tokom ove jeseni i doneli su puno zaključaka. Između ostalog zaključili su da ovih pet boja za kosu definitivno dominiraju tokom jeseni 2017 godine. Pogledajte o kojim je bojama za kosu reč.

 

1. Kremasto plava boja za kosu
Radi se o tamnijoj varijanti platinasto plave boje kose koja je idealna za hladnije jesenje dane. Kremasto plava lepo stoji i na kratkoj i na dužoj kosi. Posebno se preporučuje damama sa retkom kosom jer joj daje potreban volumen.

2. Karamel pramenovi
Ako želite da Vaša tamnija boja kose tokom jeseni izgleda nežnije i privlačnije onda izvucite nekoliko karamel pramenova. Pramenove možete izvlačiti sa svih strana to jest po celoj dužini kose ili samo blizu lica.

3. Izvorna crna boja
Crna boja za kosu nikada neće izaći iz mode. Ove jeseni dominira prava crna boja koja u kombinaciji sa crvenim karminom izgleda moćno i glamurozno. Crnu boju takođe možete nositi na svim dužinama kose.

4. Plava kosa tamnija pri korenu
Da bi Vaša plava kosa dobila višedimenzionalan izgled potrebno je da bude tamnija pri korenu. Dokazano je da sa ovakvom kombinacijom boja svaka dama deluje vizuelno mlađe.

5. Bronde
Bronde kao miks plave i braon boje kose dominira tokom cele godine. Lepo stoji kako uz preplanuli tako i uz svetliji ten. Laka je za održavanje i deluje prirodno. Zato je dame širom sveta obožavaju i rado nose ove jeseni.

 

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.